ALT 1
alt 2
js” könyvtár létrejött.
A fájl nem hozható létre.

Gábor Dénes Főiskola

H-1119 Budapest,
Mérnök utca 39.
Tel: +36 1 203 0283
Fax: +36 1 883 3636

A térkép megtekintéséhez Javascript szükséges.

Megnyitás új ablakban

 

Megközelítés:

tömegközlekedéssel:

A Gábor Dénes Főiskola a XI. kerületben, Kelenföld városközponthoz közel található. A Belvárosból – átszállás nélkül legegyszerűbben a 7, 7E, 173, 173E autóbuszokkal érhető el. Az autóbuszról Kelenföld Városközpont megállónál kell leszállni (Tétényi út Etele út kereszteződése), ahonnan néhány perces sétával lehet a GDF Mérnök utcai épületéhez eljutni.

Másik lehetőség a Móricz Zsigmond tér felől érkező 47-es vagy 18-as villamos. Mindkettő a Fehérvári úton közlekedik, a Fehérvári út és Hengermalom út kereszteződésében kell leszállni, ahonnan ugyancsak néhány perces sétával érhető el a Főiskola.

Kelenföldi pályaudvar:

Javasoljuk valamennyi Dunántúlról érkező vendégünknek, ha vonata megáll a Kelenföldi pályaudvaron, itt szálljon ki, mivel a Gábor Dénes Főiskolát a Kelenföldi pályaudvarról a legegyszerűbb elérni. A pályaudvar előtt van a 7E, 173E autóbuszok végállomása, ezzel az autóbusszal kell Kelenföld Városközpontig utazni (2. megálló), ahonnan már néhány perces sétával elérhető a GDF.

Keleti pályaudvar:

A Keleti pályaudvarról az a legegyszerűbb, ha a 7E vagy a 173E utóbuszra szállnak fel a pályaudvar előtt. A buszmegállóhoz át kell menni a zebrán a városközpont felé haladó járatokhoz. Az autóbuszról Kelenföld Városközpont megállónál kell leszállni (Tétényi út Etele út kereszteződése), ahonnan néhány perces sétával lehet a GDF Mérnök utcai épületéhez eljutni.

Nyugati pályaudvar:

A Nyugati pályaudvarról a 3-es metróval a Deák térig kell utazni, ott át kell szállni a 47-es villamosra, amelyről Budán, a Fehérvári út/Hengermalom út kereszteződésében kell leszállni, ahonnan kb. 5 perc sétával érhető el a Főiskola.

Déli pályaudvar:

Ha valaki mégsem szállt le Kelenföldön, akkor a Déli pályaudvarról a 18-as villamossal érheti el leggyorsabban a GDF-et. A villamosról a Fehérvári út/Hengermalom út kereszteződésében kell leszállni, ahonnan kb. 5 perc sétával érhető el a Főiskola.

gépkocsival:

Gépkocsival érkező vendégeinknek javasoljuk, hogy a város felől válasszák a Fehérvári utat, és egy sarokkal a Fehérvári út/Hengermalom út kereszteződése előtt forduljanak jobbra a Mérnök utcán. A Főiskola épülete a Mérnök utca végén, a Mérnök utca és a Fejér Lipót utca sarkán található.

parkolás:

A Főiskola környékén a parkolás ingyenes.

Bejelentkezés

Naptár